EBA

Innhold

EBA

Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA) er en bransjeforening for entreprenører. Foreningen er tilsluttet Byggenæringens Landsforening (BNL) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). EBA ledes av administrerende direktør Kari Sandberg.

EBA har 250 medlemsbedrifter med tilsammen 25.000 ansatte

EBA er den største bransjeforeningen i BNL og har 9 lokalavdelinger i hele landet. Våre medlemmer omsetter for totalt 105 milliarder kroner og spenner fra landet største entreprenørbedrifter til mindre håndverksbedrifter og spesialentreprenører.   

EBA er tilsluttet den internasjonale entreprenørorganisasjonen, Federation de l`Industrie Européenne de la Construction, (FIEC) http://www.fiec.eu/ og EAPA (European Asphalt Pavement Industry)  http://www.eapa.com/. Vi samarbeider med våre søsterorganisasjoner i de nordiske landene.

EBA - en organisasjon som samler

"Som en toneangivende bransjeforening innen bygg og anlegg, jobber vi aktivt for å fremme og forbedre våre medlemmers rammevilkår overfor myndigheter og politikere."


Kari Sandberg, administrerende direktør i EBA

Velkommen til EBAs Årsrapport for 2019

Man kan bla seg gjennom hele rapporten – fra topp til bunn – ved hjelp av piltaster, eller man kan «swipe» dersom man befinner seg på nettbrett eller smart-telefon. Man kan også enkelt flytte seg mellom ulike deler eller kapitler ved å bruke menyen i toppen. 

I år som i fjor presenteres årsrapporten digitalt. Rapporten er utviklet som en nettside, som muliggjør visning av video og dynamiske grafer.

Buk menyen i toppen for enkelt å flytte seg mellom ulike  kapitler eller deler av rapporten

Dette er årsrapporten til Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg for 2017. For første gang kan vi presentere en digital årsrapport for EBA.

Bygge- og anleggsnæringen har lagt nok et godt år bak seg, og det er vi stolte av. Vi tror vi har laget en rapport som skal være lettlest og enkel å navigere i. God lesning.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!