Markedskonferansen 2023

Tema for årets markedskonferanse er uro i bygge- og anleggsnæringen. En lengre periode med usikkerhet i markedet setter fortsatt sitt preg på bygge- og anleggsnæringen. Mange offentlige prosjekter er blitt satt på vent. Hva sier nye prognoser om markedsmulighetene fremover? Hvilke krav vil bli satt til næringen, og hvordan bygge bedre og grønnere for mindre?

Markedsrapporten 2023

Her finner du årets markedsrapport

Program Markedskonferansen 2023

Her finner du programmet for Markedskonferansen 2023

En lengre periode med uro og usikkerhet i markedet setter fortsatt sitt preg på bygge- og anleggsnæringen. Mange offentlige prosjekter er blitt satt på vent. Hva sier nye prognoser om markedsmulighetene fremover? Hvilke krav vil bli satt til næringen, og hvordan bygge bedre og grønnere for mindre? Markedskonferansen 2023 gir svar på dette. Her presenteres framtidens byggeprosjekter «pre doffin», og du får høre både hvordan offentlige byggherrer skal bestille og hvordan bygge- og anleggsnæringen skal levere.

Konferansen presenterer bestillerstrategier og offentlige byggeprosjekter, før de kommer i Doffin, og dekker både nasjonalt og regionalt.

I tillegg er en egen del viet anlegg, drift og vedlikehold. Markedskonferansen 2023 finner sted på Næringslivets Hus, den 31. mai klokken 08:30.

På scenen får vi besøk av sjeføkonom i NHO, Øystein Dørum og administrerende direktør i EBA, Heikki Eidsvoll Holmås. De store statlige byggherrene som Statsbygg, Statens Vegvesen og Forsvarsbygg forteller om sine bestillerstrategier. Oslobygg og flere kommuner i Viken presenterer planlagte prosjekter, og Prognosesenteret viser fremtidsutsiktene for bygge- og anleggsnæringen nasjonalt og regionalt. Vi får dessuten presentert et spennende prosjekt, The Plus, under tittelen "Eksepsjonelt samspill".

Årets markedsrapport publiseres også i forbindelse med konferansen.

Arrangementet er gratis for medlemmer av EBA. Meld deg på innen 25. mai.