Her finner du EBA under Arendalsuka 2023

Arendalsuka er på trappene, og EBA er til stede på en rekke arrangementer. Det samme er mange av medlemmene våre.

EBA er partner i Bygg Arena Arendal, et samarbeid med en rekke aktører der det avholdes mange arrangementer som alle er relevante for byggeindustrien. Bygg Arena Arendal holder til hos Baker Jørgensen fra tirsdag til torsdag. Hele programmet til Bygg Arena Arendal finner du her

EBA har selv arrangementet: Har toget gått? Make vedlikehold great again!, der møter samferdselsminister Jon-Ivar Nygård pendlerforeningen til debatt. Er han klar til å gi en pendlergaranti? Kommer han til å love økte midler til vedlikehold av jernbane i neste års statsbudsjett? Vi gleder oss til å se.

Sammen med Skanska og SINTEF har EBA bidratt til rapporten: Energisparepotensialet i bygg fram mot 2030 og 2050, som presenteres i DN teltet på tirsdag kl 16:30 under arrangementet: Hva skal til for å halvere energibruken i bygg - og hvordan kommer vi dit?

Torsdag deltar EBA på arrangementet Et nedslitt fylkesveinett - fersk rapport om status for veinettet i Samferdselsnettet, der presenterer rådgivende ingeniørers forening og Opplysningsrådet for veitrafikken en rykende fersk rapport om tilstanden på fylkesveinettet.

I tillegg finner du oss i paneler og diskusjoner flere andre steder.

Vi gleder oss til Arendalsuka i år også!