Ung i Bygg og Anlegg 2023

Rekrutteringskampanje med rekordhøye seertall!

Høsten 2023 meldte 37 983 elever, lærere og rådgivere seg på den digitale sendingen Ung i Bygg og Anlegg. UBA, arrangert for sjette året på rad, har som mål å inspirere ungdomsskoleelever til å utforske mulighetene innen bygg- og anleggsbransjen.

Dette året har UBA gleden av å takke DiBK, KIS, Nye Veier, Jernbanedirektoratet, Oslobygg KF, Bane NOR, Byggopp, Statens Vegvesen og alle medlemsbedriftene i EBA for deres verdifulle støtte i gjennomføringen av UBA. 

UBA 2023 var tilgjengelig på nett fra 19. oktober kl. 12:00 til 31. desember og ble tilrettelagt for én skoletime, slik at det skulle være enkelt å inkludere opplegget i undervisningsplanen.  

I løpet av sendingen fikk seerne et gjensyn med gode ambassadører fra 2022 og fikk utforske hverdagen til byggdrifteren Alexander på Deichman, i tillegg til å høre om Ingrids opplevelser med utveksling gjennom Erasmus+.

Arrangementet har fått gode tilbakemeldinger i en spørreundersøkelse som ble sendt ut til påmeldte lærere og rådgivere. Undersøkelsen har også resultert i verdifull innsikt som tas med inn i produksjon av fremtidige sendinger.