Pia Gavin er ny leder for kurs og konferanse i EBA

Foto: EBA

3. januar startet Pia Gavin som leder for kurs og konferanse i EBA. Hun kommer fra stillingen som rådgiver for arrangement og markedsarbeid i NHO Service og Handel

Pia skal ha hovedansvar for gjennomføring, planlegging, revidering og utvikling av kurs og konferanser i EBA i samarbeid med fagavdelingene. I tillegg får hun det overordnede ansvaret for teknisk gjennomføring av konferanser og webinarer og skal være prosjektleder for kursutvikling, -konferanser, markedsføring og salg.

- Jeg gleder meg til å komme i gang og er spent på å bli bedre kjent med næringen. Jeg ser frem til å bidra til kompetanseutvikling i årene fremover og fortsette det viktige arbeidet EBA har gjort med kursvirksomhet i mange år, sier hun.

Kari Sandberg, fungerende administrerende direktør i EBA, er godt fornøyd med nyansettelsen:
- Vi er veldig glade for at Pia kommer til oss hun har lang erfaring fra arbeid med kursvirksomhet og kan bidra til å løfte oss enda et hakk. Kompetanseutvikling er svært viktig for medlemmene våre, og med PIa på plass skal vi jobbe for å møte medlemmenes behov for kompetanseheving, tilby relevante kurs, og ikke minst bli bedre på å nå ut til markedet på en god måte.