EBA

Innhold

LEAN Prosjektering - VDC i Praksis

  • 26. apr 2021til 27. apr 2021
  • LEAN Communication Digitalt kurs
  • 4850,- pluss mva
  • Påmeldingsfrist 19. april

Formålet med kurset er å sette deltagerne i stand til å øke kvaliteten i eget prosjekt, dvs. å gjennomføre det som læres bort når de kommer til sin egen arbeidsplass.

Målsetning

Dette kurset gjennomføres i LEAN Communications virtuelle klasserom. Det benyttes digitale verktøy for å sikre ekte involvering av kursdeltagere. Trening på bruk av verktøy og metode ser vi på som kritiske suksesskriterier for å sikre læringsutbytte og en positiv kursopplevelse. Våre virtuelle kurs kjennetegnes som interaktive.

Målgruppe

Daglige ledere, forretningsutviklere, Prosjektledere, Offentlige og private utbyggere, entreprenører og utbyggere.
 
Kurset krever ingen forkunnskaper og er egnet for ledere, prosjekt- og prosjekteringsledere, rådgivende ingeniører og PA-miljøer. Du vil lære hvordan du ved hjelp av Lean, strukturert planlegging og enkel VDC-metodikk kan skape god flyt i prosessene i ditt prosjekt.
 
For mer informasjon om kurset - klikk her
For medlemmer av EBA - bruk koden EBA10 for ytterligere 10% rabatt
 
 

Sertifisering

Kurset avsluttes med en 30-minutters eksamen. Ved bestått eksamen tildeles kursdeltakeren diplom med Lean/VDC-sertifisering.

Kursmateriell

Vi benytter digitalt kurskompendium, som samtidig gir muligheter til å notere i filen. I etterkant av kurset vil man få en digital tilgang til sitt eget kompendiet.