Byggtjeneste lanserer ProsjektDok og inviterer bransjen til frokostseminar

Publisert: 04.01.2019 Endret: 04.01.2019

Byggtjeneste lanserer et nytt verktøy for å digitalisere og effektivisere verdikjeden i byggenæringen. ProsjektDok samler og sorterer produktinformasjon og gir entreprenøren full kontroll på produktdata i hele prosjektets livsløp.

Byggtjeneste1.jpg

ProsjektDok gjør det enkelt å få full oversikt over prosjektet. Takket være et samarbeid med BREEAM-NOR rådgivere er ProsjektDok svært brukervennlig for entreprenørene og andre som skal inn i prosjektverktøyet.

ProsjektDok er utviklet på bakgrunn av en innsiktsstudie hos flere store entreprenører for å sikre at brukerkrav blir oppfylt. Blant annet er det viktig for entreprenørene å enkelt kunne oppfylle lovkrav knyttet til miljø og dokumentasjon. ProsjektDok gjør det enklere for entreprenøren å levere på kravene til miljø, (BREEAM-NOR), kjemikalier (stoffkartotek/ EcoOnline) og FDV-dokumentasjon.

Byggtjenestes nye storsatsning er resultatet av to års målrettet og grundig utviklingsarbeid i samarbeid med blant annet: Kruse Smith, Backe Oppland, NCC, EcoOnline, Logiq og Norconsult.

Onsdag 16.januar inviterer Byggtjeneste til frokostseminar for å presentere og demonstrere ProsjektDok. 

Arrangementet er gratis. Påmeldingslenke finnes til høyre på siden. 

Tid og sted

Dato: 16.01.2019
Tid:  08:30-10:00
Sted: Hotel Continental, Stortingsgata 26 Oslo