EBA

Innhold

Inviterer til bygg- og anleggskonkurranse for unge

Nyhet , Kompetanse og rekruttering

Publisert

Ung i Bygg og Anlegg (UBA) inviterer nå unge fra hele Norge til å delta i en videokonkurranse for å kunne vise frem hva bygg- og anleggsfagene kan tilby.

Vinneren premieres med en helikopter-tur for to.

Alle lærlinger, fagarbeidere, studenter eller nyutdannet ingeniører innen bygg- og anleggsfag mellom 18-30 år kan sende inn bidrag.

– Vi leter etter inspirerende ambassadører for bygg- og anleggsfagene, og ønsker at flere skal få et innblikk i hva bransjen har å tilby, forteller prosjektleder Eline Navrestad i Entreprenørforneingen – Bygg og Anlegg (EBA) i en pressemelding.

Ung i Bygg og Anlegg vil vise unge som skal velge utdanning hvilke muligheter som finnes i bransjen på en kreativ og morsom måte. Konkurransen går utpå å lage en 30-40 sekunders film som viser en hverdag som lærling, fagarbeider, student eller nyutdannet ingeniør innen bygg og anlegg.

Fristen for å sende inn bidrag er 31. august. Vinneren vil kåres av en jury bestående av fagpersoner fra EBA, Byggopp og en medlemsbedrift innen tre uker fra konkurranseslutt.

Send oss en 30-40 sekunders film som viser din hverdag som lærling, nyutdannet ingeniør, student eller fagarbeider innen bygg og anlegg.