EBA

Innhold

U3 kurset er blitt heldigitalt! Kurs i betongteknologi og utførelse på nett

Nyhet , Kompetanse og rekruttering

Publisert

Viser skjermdump fra promofilm om U3 betong kurs

Kurset er beregnet på fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig praksis, men som mangler tilleggskurs i betongteknologi og utførelse. Husk å melde deg på kurset innen 5. mai!

På grunn av den pågående koronakrisen er U3 kurset nå blitt heldigitalt. Før webinaret vil deltakere får utdelt e-læring som skal fullføres før samling. Selve samlingen gjennomføres som webinar 26. og 27. mai.

Påmelding heldigitalt U3 kurs

Her kan du melde deg på kurset

Kurset tar for seg aktuelle lover, forskrifter og standarder, betong­teknologi, krav til forskaling og armering, krav til utførelse av betongarbeidet og behandlingen av betongen, mottakskontroll på byggeplass og herdeteknologi med demonstrasjon av programvare for herdesimulering. 

Kurset er beregnet på fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig praksis, men som mangler tilleggskurs i betongteknologi og utførelse.

Kurset er åpent for alle, men det er krav til relevant fagbrev, teknisk fagskole eller ingeniørutdanning for å kunne søke kompetansebevis. Se BORs hjemmeside for kompetansekrav. Påmeldingsfrist: 5.mai.