Medlemsinformasjon

EBA sender jevnlig ut aktuell informasjon til sine medlemsbedrifter som skal være til hjelp og nytte i den daglige driften. Dette kan være alt fra relevant HMS- eller sykefraværsstatistikk - til hvordan bedriften skal forholde til ved en oppstått situasjon, for eksempel streik. I tillegg sender vi ut siste nytt innen juridiske områder som er særlig viktig for næringen.

Juridisk-bistand_Large.jpg

Faglig relevant informasjon

EBA gir medlemmene informasjon og verktøy som hjelper deg i din rolle som arbeidsgiver.


• Informasjonsskriv av betydning for daglig drift
• Plan- og bygningsrett, offentlige anskaffelser og kontraktsrett i samarbeid med Grette
• Skatt og avgift i samarbeid med Deloitte

EBAs medlemmer får skreddersydd informasjon som skal være til hjelp og nytte i sin daglige drift og saker som er spesielt relevante i vår bransje.

I tillegg har EBA inngått et samarbeid med to advokatfirmaer - Deloitte og Grette. Deloitte utarbeider informasjonsskriv som omhandler nyheter/saker som er relevante innenfor temaet skatt og avgift, mens Grette gir oppdatert informasjon knyttet til plan- og bygningsrett, offentlige anskaffelser og kontrakstrett.

Medlemmene får tilsendt nyhetsbrev og informasjonskriv på mail, men all informasjonen har vi også samlet under lenken "informasjonsskriv".

Du trenger brukernavn og passord for å kunne lese denne informasjonen. Informasjonsskrivene ligger nedenfor "Juridiske dokumenter". Ta kontakt med Kristin Sandvik i EBA for brukernavn og passord. 


MEDLEMSINFORMASJON (krever innlogging)

Informasjonsskriv fra EBA
Info offentlige anskaffelser, entreprise og plan og bygningsrett fra Grette/EBA
Info skatt og avgift fra Deloitte/EBA
KONTAKT
Kristin_Sandvik.jpg

Kristin Sandvik

Adm. sekretær

  Telefon:  

  Mobil:   415 22 119

  E-post: