Kurs- og arrangementskalender

26 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
26 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. , EBA Vestenfjelske

  NS 8407 Basiskurs

  Kurset gir deltakerne en grundig gjennomgang av standardkontrakten for totalentreprise. Det er viktig å kjenne standarden godt for alle som arbeider med totalentrepriseprosjekter, både på entreprenør-, rådgiver- og byggherresiden

 2. , EBA Vestenfjelske

  NS 8407 Basiskurs

  Kurset gir deltakarane ei grundig gjennomgang av standardkontrakten for totalentreprise.

 3. , EBA

  NS 8405 - Entreprisekontrakter - Klasserom

  Hensikten med kurset er å gi deltakerne kjennskap til standarden slik at prosjektene kan gjennomføres i henhold til kontrakt. Det legges også fokus på blant annet riktig håndtering av endringer for å sikre prosjektets interesser. God kjennskap til standarden sikrer økt fortjeneste i prosjektet.

 4. Kontrakter, endringer og sluttoppgjør - webinar

  Kurset fokuserer på forståelse av kontrakten og hvordan endringer påvirker partenes forpliktelser i gjennomføringsfasen. Videre gjennomgås reglene for sluttoppgjør og praktiske problemstillinger i denne forbindelse.

 5. Bustadoppføringslova - webinar

  Bustadoppføringslova er en ufravikelig lov for alle som bygger for forbrukere. Loven gjelder også for de som bygger for utbyggere som selger til forbrukere.

 6. , EBA Vestenfjelske

  TEK 17 - Byggteknisk forskrift - Klasserom

  Byggteknisk forskrift er i hovedsak bygget opp rundt funksjonskrav, men angir også konkrete ytelser og preaksepterte ytelser. Hva betyr dette, og hvordan skal man forholde seg til det? Og hva innebærer det å erklære ansvar?