VDC Bootcamp

21. nov 2023 til 22. nov 2023
LEAN Communication Ulvenveien 82 E, 0581 OSLO 16000,- Påmeldingsfrist 7. november

Vi samler bransjen og setter ny standard for gjennomføring av kurs, konferanse, forum, bootcamp.

Vær med å lære lønnsomhet og samhandling i prosjekter gjennom å øve og praktisere på fem ulike simulatorer og eget big room! I tillegg til all praktiseringen blir det gjesteforelesere, spillpresentasjoner og gjennomgang av caser fra bransjen!

Vær med å erfare hvordan prosjekters byggetid kan halveres og bunnlinjen dobles.

Det er fortsatt en del bygge- og anleggsprosjekter som blir forsinket, har høyere kostnader enn forventet og sliter med å bli bygget feilfritt første gang. Vi må ta mål av oss til å endre dette. På denne bootcampen skal vi erfare at prosjektene kan gjennomføres annerledes og vi skal først og fremst øve oss gjennom bruk av simulatorer for råbyggsfasen, for innredningsfasen, for prosjekteringen, vi skal øve på å lage involverende planer, gjennomføre ICE-møter der både de prosjekterende og de utførende deltar.

Gjennom et intensivt og praktisk program vil deltagerne få en grundig forståelse av VDC-metodikken og lære hvordan denne kan utnyttes til å optimalisere byggeprosjekter og oppnå imponerende resultater.

Det blir fire faglige spor: Tidligfase (samspill) detaljprosjektering og produksjonsfasen + "Communication excellence" fra 16:00 - 19:30.

Bootcampen får sitt eget big room og rommet skal brukes aktivt slik at alle deltagerne blir fortrolige med bruk og muligheter.

To intense dager inkludert kveldsprogram. 

Pris - medlemmer av EBA får redusert kurspris ved bruk av koden - "EBA_23"

  • Elisabeth Gundersen
  • Kurskoordinator - klasseromskurs og bedriftsinterne kurs
  • eg@eba.no
  • 95 12 12 77