Lean & VDC i byggefasen 21-22.mars+ 3.mai

21. mar 2023 til 3. mai 2023
Blir opplyst: Oslo-området Medlemmer av EBA får 1500,- i rabatt på ordinær pris ved å oppgi rabattkoden EBA_23

Lær hvordan dere kan skape økt lønnsomhet og samhandling i prosjekter gjennom bruk av Lean, VDC-rammeverket og taktplanlegging i organisering, planlegging og gjennomføring av byggefasen.

Lær hvordan dere kan skape økt lønnsomhet og samhandling i prosjekter gjennom bruk av Lean, VDC-rammeverket og taktplanlegging i organisering, planlegging og gjennomføring av byggefasen

Formålet med opplæringen er å sette deltagerne i stand til å øke kvaliteten i eget prosjekt, dvs. å gjennomføre det som læres bort når de kommer til sin egen arbeidsplass.

Opplæringen går over 2 + 1 dager. Mellom dag to og tre er det ca seks uker. Hensikten er at deltagerne skal kunne praktisere det de lærer på opplæringen i seks-ukers perioden og gjennomføre en praktisk oppgave på sitt prosjekt med elementer fra opplæringen. På dag tre av opplæringen, deler deltagerne sine erfaringer med hverandre og får ny påfyll. Dette virker bra!

Nytt er at vi nå også har et formelt samarbeid med NTNU om VDC-kursene våre slik at disse er harmonisert med det ettårige VDC-sertifiseringsprogrammet som NTNU kjører sammen med Stanford. Dermed utsteder vi nå kompetansebevis etter gjennomført kurs med både Lean Communications logo og NTNUs.

Som ansatt i et RIF-firma eller NITO-medlem får du rabatt på deltakelse på denne opplæringen.